Tijd voor de volgende stap.

We hebben goed nieuws voor u en uw kinderen. Het islamitische voorgezet onderwijs vestigt zich met de wil van Allah en met uw steun in Eindhoven.

U woont in Eindhoven, Helmond, Veldhoven of binnen een straal van 15 km vanaf Eindhoven en u heeft een kind, dat vanaf 1 november 10, 11 of 12 jaar is.

Maak dan uw steun kenbaar door de volgende stappen te doorlopen.

Let wel: U maakt hierbij enkel uw steun kenbaar, dit is geen automatische inschrijving! U heeft het burgerservicenummer (BSN) van uw kind hiervoor nodig.

Stappen

Artboard 1

Klik op link

U wordt doorgeleid naar onze informatie pagina over het Medina College op de webpagina van DUO. Klik vervolgens op de groene knop ‘ouderverklaring’.

Artboard 1

Inloggen bij DigiD

Kies uw inlogmethode voor DigiD en vul uw accountgegevens in om vertrouwd in te loggen. U komt terecht op MijnDUO op de webpagina van Dienst Uitvoering Onderwijs.

Artboard 1

Ouderverklaring

Vervolgens krijgt u een formulier te zien voor het plaatsen van de ouderverklaring voor nieuwe scholen. Door deze juist in te vullen en te bevestigen maakt u kenbaar dat u ons initiatief steunt.

Met het voldoende aantal afgegeven ouderverklaringen keurt de overheid onze aanvraag goed. Na deze goedkeuring kunnen we beginnen met het aantrekken van het personeel en het verkrijgen van een goed gebouw. 

Zodra dit rond is beginnen we met de aanmeldingen van de leerlingen inshaaAllah. Uw steunbetuiging nu is dus geen aanmelding van uw kind. Hebben we onvoldoende steunbetuigingen dan keurt de overheid het initiatief jammer genoeg af. Dit willen we niet laten gebeuren. Kunnen we rekenen op uw steun?

Wat gebeurt er met mijn afgegeven ouderverklaring?

Onze opgave is om een islamitische scholengemeenschap te realiseren

Daarvoor hebben we minstens

585

*ouderverklaringen nodig

}

vóór
29 oktober

*Met de verklaring geeft u aan belangstelling te hebben voor het initiatief. De ouderverklaring geldt niet als inschrijving. U kunt per kind in de leeftijd van 10, 11 en 12 jaar ons initiatief steunen.

Onze voortgang in kaart gebracht

0

/260

Ouderverklaringen
voor het MAVO

We hebben 260 ouderverklaringen nodig  om het MAVO onderwijs aan te kunnen bieden op Medina College.

0

/325

Ouderverklaringen
voor het HAVO

We hebben 325 ouderverklaringen nodig  om het HAVO onderwijs aan te kunnen bieden op Medina College.

0

/585

Ouderverklaringen
in totaal

In totaal hebben we 585 ouderverklaringen nodig om het volledige onderwijs aan te kunnen bieden.

Wilt u uw kind verzekeren van islamitisch middelbaar onderwijs? Steun dan ons initiatief!